Reviews


4 sterren na 606 reviews
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top was het weer 13-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
gewoon goed 10-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zolang de zaak aan de Pijlslaan te Haarlem bestaat komen wij eral. Vandaag hebben wij het laten bezorgen vanaf het nieuwe adres. Helaas was de sate niet goed. Zeker voor de prijs van € 35,-- Ik heb op het punt gestaan de sate mee te nemen en op de toonbank neer te zetten en het geld terug te vragen. Voor bijna de half zat het vlees vol met zeen. Dit is nu de 3e maal dat het gebeurd. Mijn volgende bestelling zal zeker voorlopig lang op zich laten wachten. Ik had zo'n afknapper dat ik niet naar de zaak ben gegaan. Ik hoop dat deze slechte ervaring niet bij vele andere heeft plaatsgevonden. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goede kwaliteit en lekker Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Uit stekend Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Stokbrood ontbrak Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Langere bezorg tijden, 1,5 uur moeten wachten op mijn eten. Spareribs waren wel lekker maar miste toch de groene lente-uitjes erboven op dit was tevens bij mijn vorige bestelling ook niet aanwezig. De salade is aangepast. Vind ik ook jammer de vorige salade vond ik lekkerder. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ossenhaas saté is super 8-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb klachten 1/ Onze saté heb ik ruim 85 min op moeten wachten 2/ De saté was bij aankomst koud 3/ Patat was zover door gebakken dat je je tanden bijna brak 4/ ,De kruidenboter leek wel knoflooksaus Met andere woorden vreselijk Heb dit namelijk nog nooit bij jullie meegemaakt Hoop iets van jullie te horen Mvg mevr van Beelen 0629878053 7-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon weer top; lekker en snel! Dank! 6-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden maar nu waren de frietjes niet goed. Kleine stukjes en het gevoel dat het de restjes waren. Daarnaast is de receptuur van de atjar veranderd, want hij was vroeger echt super lekker en nu was het echt pittig en anders. Heel jammer allemaal. 5-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Saté was heerlijk! Jammer genoeg patat te doorbakken! Na even te communiceren kregen we nieuwe verse patat en als goedmaken 2 blikjes frisdrank erbij! Goede service! 5-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Voor de tweede keer besteld (Parma burger menu) en wederom was het top! De levering was sneller dan verwacht en de kwaliteit van de burger is zeer goed te noemen voor een bezorgservice burger. 4-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Moest het een keer testen. Uit voorzorg 2 type gerechten genomen zodat er hopelijk voor ieder van ons 4 iets tussen zou zitten om zo de eventuele tegenvaller niet te groot zou kunnen laten worden wanneer het bij 1 type gerecht zou blijven. De Sate van kipdijfilet was goed. 2 gemiddeld gevulde stokjes met voor Hollandse begrippen een satesaus die redelijk op smaak was. De 440 gram aan vlees waar ze mee adverteren is waarschijnlijk inclusief stokjes, satesaus en het bakje waar het in zit, want als je het alleen van het vlees zou moeten hebben, dan ben ik bang dat je na het eten gelijk zin hebt om een halve zak chips in je eentje leeg te eten om zo toch nog een enigszinds bevredigend gevoel van voldaanheid in je lichaam te voelen. De patat die we erbij hadden besteld was voor 30% oke. Redelijk doorbakken, dus ook eerder taai als de bezorger deze niet optimaal warm kan houden, of wanneer hij meer dan een half uur vertraging had opgelopen tijdens het bezorgen in de stromende regen? Wij hadden juist tactisch besteld, door rond 1630 de bestelling te doen voor 1815. De door regen doordrenkte bezorger (type student) belde om 1850 aan. Lopend vanuit de stromende regen hield de jongen het te vol gepropte tasje met eetwaar snel door mijn deurgat de gang in, zodat de losse zakjes met patat die bovenop lagen niet nog natter zouden worden. Tja, ook dat helpt niet mee natuurlijk. De 2 losse Euro's die ik al in de aanslag had, kon ik na het aanzien van de doordrenkte jongen toch nog net niet terugtrekken. Karma zou mij terugpakken en het eten zou daardoor zeker gaan tegenvallen. Tot zover gerecht 1. Gerecht 2: pittig/zoet gemarineerde spareribs. Tja, dat is voor de zeikerds (fijnproevers) onder ons wel een dingetje. Ik heb daar persoonlijk wel een neusje voor ;-). Bij het verwijderen van de alluminiumfolie kwam het TE snel verhitte kadaver aroma mij al tegemoet. Een goede sparerib moet onder de juiste temperatuur gecontroleerd gegaard worden om zo het karkas van het varken niet in het vlees te doen katen trekken. Nou, dit was hier wel gebeurd. Tijdens expeditie robinson zou ik het wel eten, maar voor nu paste ik na 1 hap toch maar even. Voor de eerste en laatste hap, allereerst dus de lucht van TE snel gegaarde varken, dan een fractie van 1 seconde de marinade, dan 70% tijdens het kauwen de TE heet geworden beenderensmaak om zo dan nog wel voor 30% van de tijd de malse structuur van het vlees te mogen ervaren. Nee, die verhouding sla ik liever over wanneer een ander het zo doet laten overkomen alsof hij hier goed in zou zijn zo te kunnen bereiden. Dus geen expeditie robbinson voor mij dit weekend. Heb het maar bij de redelijke goede gepofte aardappel en de 2 stokjes sate gehouden. Nadat dit op is kan je altijd nog met de 8 stukjes kroepoek je bakje satesaus leegeten, zodat je toch nog in ieder geval een onverzadigd gevoel van dat je volzit overhoudt en je niet gelijk aan je halve zak chips hoef te beginnen, maar pas 2 uur later. Marketingtecnisch waarschijnlijk goed genoeg om als bedrijf zo genoeg geld te verdienen omdat 70% van de bevolking het toch niet zo nauw neemt. Voor de zeikerds en/of fijnproevers...gewoon zelf gecontroleerd thuis (laten) koken of gewoon uit eten gaan...zo kan er nog iets aan gedaan worden als het je niet bevalt. Eindconclusie: 5 sterren?! Nee, tuurlijk niet. Dat cijfer kan ik ook van mijzelf op mijn site zetten. 2 sterren hooguit. Maaaaaar.....als alles iets meer gecontroleerder zou gaan, dan wellicht tegen de 5 volle sterren aan. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had twee aparte saté besteld. Echter werd bij elkaar in één doosje bezorgd. 1-12-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De sate was prima gaar, maar zwart hoef nu ook weer niet; smakeloos zwart ! De nakoming van grote frieten in uw reklame mis ik wel ! Ze blijven klein !!! 28-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer geen kruidenboter erbij. Na de vorige keer mochten we bij de opmerkingen een melding plaatsen dat wij bij de volgende bestelling twee broodjes gratis zouden krijgen. Dat heb ik niet gedaan omdat ik weet dat wij geen 2 broodjes per persoon op kunnen en dan vinden wij dat verspilling. Maar dit is wel erg irritant 26-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Had gevraagd geen atjar maar groene sla, de uitjes zat er niet bij, verder zo als altijd vlees is top. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vlees was super !! Atjar niet zo . 22-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat het 1,5 uur duurde voordat we aan tafel konden. Ik had zo snel mogelijk aangegeven.... was netjes geweest als er gebeld was dat het druk is en het langer duurde. Verder was er niks op ann te merken, heerlijk gegeten! 17-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De saté vd haas is normaal altijd al goed, maar nu was hij wel heel erg mals. Top kwaliteit! Heerlijk gegeten! 16-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijkkk!!!!!!!!! 13-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Sate en saus voortreffelijk!!! Patat klein en hard niet zo lekker, salade aanvullen met ei tomaat ed, meer knoflookboter. 13-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Vegetarische saté was veel te zout van smaak. Qua structuur wel als kip, dat is interessant. Ook onduidelijk waar het wel van is gemaakt, zou dit toevoegen op julile site. Satésaus was lekker, patat redelijk (proefde als niet zout genoeg, maar dat komt wellicht door het grote contrast met die vegasaté). 12-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Nagerecht zat niet bij levering. Á 3.50 vind ik dat best kwalijk. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Star saus was op de bodem vier verbrand, haalde de smaak an de te weg. Jammer... Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was een uur te laat wegens drukte. Kan gebeuren maar laat het dan even weten, dat scheelt! Verder was het weer top! Heerlijk gegeten 10-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wat lange wachttijd maar lekker malse sate en de beste thuisbezorgde friet van Haarlem 7-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hadden besteld en zat geen gepofte aardappel bij. Wel betaald.en de sate aan de randjes wat te hard Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-11-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk!!! Echt een aanrader!! 30-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer dat als je kip besteld je saté van haas krijgt. Als je dan bericht stuurt krijg je geen reactie. Duurde ook lang dit keer. Eerdere keren betere ervaring Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Een track en trace van de bestelling zou het helemaal top maken maar het was een heerlijke en complete maaltijd. 27-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Erg lange wachttijd en een weinig vriendelijke behandeling aan de telefoon. 26-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Smaakte net zoals alle andere keren... SUPER ! 25-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik had als opmerking geen satesaus en er zat wel satesaus op. Let dus extra goed op dit soort opmerkingen. 25-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel & goed, TOP! 25-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
24-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Beste saté! Het zou alleen fijn zijn als je kon aangeven of je er atjar bij wil krijgen. Ik vind het zo erg zonde dat ik steeds hoed eten moet weggooien omdat ik het niet lust! Ook zou de optie om fooi voor jullie bezorgers mee te betalen bij de bestelling heel erg welkom zijn. Ik heb nooit cash in huis maar jullie bezorgers zijn famtastisch en verdienen het zeker om daarvoor beloond te worden. Maar dat zijn kleine dingetjes. Het eten is altijd heerlijk en nog goed warm bij bezorging. Ik ben een vaste klant en zal dat zeker blijven! 22-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 21-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Saté was niet lekker, veel te heet van smaak, hadden we niet besteld en doordrenkt met saus. Voor het eerst een burger BBQ besteld, nog nooit zo'n slechte burger gegeten, het leek wel rubber! 16-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
16-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
15-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
was iets minder dan ik gewend was. het vlees was te zout, en iets te doorbakken. bovendien was de rode wijn op, erg jammer. 15-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-10-2018
Satebestellen Haarlem Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk vlees : sate van de haas, met heerlijke rooksmaak Bezorging was erg vlot Totaal wel redelijk duur, maar het vlees is het waard 13-10-2018